Selecteer provincie

Rijschool Autorijschool Martensen

Details

Adres
De Kleine Pol 8
3751VV Bunschoten
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53308493

Wat wij doen:
Bij Autorijschool Martensen krijg je les van een vaste instructeur die regelmatig bijgeschoold wordt. Je wordt binnen de regio van huis gehaald. Bovendien betaal je bij ons een lesuur voor jezelf en krijg je ook een lesuur voor jezelf. Ophalen en wegbrengen van medeleerlingen doen wij niet.

De rijopleiding begint met het aanleren van de basisprincipes van het autorijden, hierbij wordt gekeken naar je aanleg, leersnelheid en eventuele ervaring. Je instructeur hanteert hierbij een vast opleidingsschema, waardoor hij een goede inschatting kan maken hoeveel praktijklessen je nodig hebt. Je kunt er zeker van zijn dat de opleiding op een hoog niveau staat en dat je instructie krijgt van een rij-instructeur die zijn vak verstaat. De rij-instructeur werkt met een instructiekaart waarop alle vorderingen worden bijgehouden.

Je kunt een reguliere rijopleiding volgen d.w.z. dat je eenmaal of tweemaal per week een rijles neemt of je volgt een versnelde rijopleiding. Bij Autorijschool Martensen kan deze versnelde rijopleiding in overleg met de rij-instructeur worden geregeld.
Service:
Vaste instructeur, Online inschrijfformulier

Type rijbewijs:
Autorijbewijs / Rijbewijs B

Diensten:
Behandelplan rijangst / examenvrees, Losse rijles, Pakket rijlessen met examen, Spoedopleiding, Theorieles, Tussentijdse toets, 2toDrive

Merk lesauto:
BMW

Prijs losse les per uur:
45 euro - 49 euro