Selecteer provincie

Rijschool Roy Motor en Bromfiets Opleiding Centrum

Details

Adres
Eindhovenseweg 67
5524AP Steensel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

* K.N.M.V. Opleiding Centrum
* Spoedopleidingen (v.a. 6 dgn)
* Gratis motorkleding tijdens rijles
* Vrijblijvende Try out e 55,= !
* Motoropleidingen gevorderden
* Bromfietsrijbewijs in 1 dag!

Wat wij doen:
Rijschool Roy is voorzien van het Bovag 3 sterren kwaliteitslabel. Dat is de hoogste certificering die Bovag toekent aan rijscholen. Het staat garant voor een hoge kwaliteitsnorm van instructeurs, lesvoertuigen, lesadministratie en een continue hoog slagingspercentage. Een onafhankelijk keuringsinstituut controleert regelmatig of de rijschool aan alle normen blijft voldoen. De bedoeling van dit label is de kwaliteitsrijscholen duidelijker zichtbaar te maken voor de consument.

Schakelauto of automaat
Rijschool Roy maakt gebruik van de Seat Ibiza 1.2 TDI Ecomotive. Het betreft hier 9 zeer moderne lesauto’s van alle gemakken voorzien. Rijlessen volg je in een schakelauto of op verzoek in onze "automaat" lesauto.

Instructeurs/trices
Onze instructeurs en instructrices zijn uiteraard volledig gediplomeerd en worden geregeld bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen op verkeersgebied. Op deze manier zorgen we dat kwaliteit hoog in het vaandel blijft staan en kun je rekenen op een kwalitatief hoogwaardige rijopleiding.

Praktijkcoach
Verder heeft onze rijschool een "praktijkcoach" in dienst die continue toeziet op onze kwaliteit van rijlessen, instructeurs enz.

Bijzondere omstandigheden, beperkingen enz.
Binnen onze rijschool zijn een aantal instructeurs werkzaam die zich gespecialiseerd hebben in het lesgeven aan leerlingen met beperkingen zoals bijv. autisme, pdd nos, asperger, adhd enz. Ze zijn hiervoor opgeleid en hebben dus de nodige bijscholing achter de rug. Ook zijn er instructeurs aanwezig die zich gespecialiseerd hebben in het omgaan met (faal)angst.

Mogelijkheid tot filmen van de rijles
Rijschool Roy heeft de beschikking over een aangepast camerasysteem waarmee tijdens de rijles gefilmd kan worden. De camera heeft de mogelijkheid tegelijk binnen en buiten de auto te filmen. Bij het afspelen worden de beelden op de rijschool op een groot beeldscherm naast elkaar geprojecteerd. De leerling kan nu precies zien wat hij/zij doet en of er op juiste manier deelgenomen wordt aan verkeer in combinatie met juiste kijkgedrag.

Type rijbewijs:
Aanhanger- / caravanrijbewijs auto / Rijbewijs BE, Autobusrijbewijs / Rijbewijs D, Autorijbewijs / Rijbewijs B, Bromfietsrijbewijs / Rijbewijs AM, Motorrijbewijs / Rijbewijs A, Vrachtwagenrijbewijs / Rijbewijs C

Diensten:
Lesauto met automatische versnellingsbak (automaat), Lessen in handgeschakelde lesauto, Losse rijles, Online theorieles, Opleiding van kandidaten met autisme, Pakket rijlessen met examen, Theorieles, Tussentijdse toets, Try Out les

Merk lesauto:
Seat

Prijs losse les per uur:
40 euro - 44 euro

Aangesloten bij / Certificering:
KNVM, BOVAG