Selecteer provincie

Rijschool Succes vd Heijden Auto- en Motorrijschool

Details

Adres
Vink 2
5831ME Boxmeer
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Succes rijopleiding
bestaat al sinds 1951 in Boxmeer. De auto- en motorlessen worden door mijzelf gegeven; je hebt altijd dezelfde instructeur. Ik doe dat al sinds 1982, heb dus veel ervaring en weet goed hoe het leren rijden kan verlopen. Met geduld én stimulans breng ik je de vaardigheden bij die nodig zijn om veilig én met plezier auto of motor te kunnen rijden.

Instructiekaart
Je vorderingen houd ik altijd bij op je instructiekaart, zodat we op ieder moment van het leren overzicht hebben van je vaardigheden tot dan toe. Zo is er iedere les een leerdoel en gaat er geen tijd verloren. Daar betaal je tenslotte ook voor!

Stap voor stap
In het begin van je lessen rijden we hoofdzakelijk in en rondom Boxmeer, later ook naar Nijmegen. We bouwen dat langzaam op. Het voordeel hiervan is dat het leren schakelen, sturen, kruisingen nemen, enz. in een voor jou vertrouwde omgeving gebeurt. Oók goed omdat feitelijk gebleken is dat de meeste ongelukken je in je eigen omgeving kunnen overkomen!

Lessen v.a. 16 ½ jaar!!
Jongeren kunnen vanaf 1 november 2011 al eerder beginnen met rijlessen. Vanaf 16 en een half jaar, En vanaf de dag dat zij 17 jaar worden kunnen ze al rijexamen afleggen. En ben je geslaagd dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een door jouzelf gekozen coach(es)! Alle informatie daarover kun je vinden op de website van 2toDrive.nl

Bij ons kun je goed én verantwoord leren rijden; nu dus vanaf 16 ½ jaar!

Diensten:
autorijlessen, rijlessen, theorie examen